Informatie over onze luxe chalets en stacaravans

Het park en verhuur van stacaravans en luxe chalets

De camping is een voormalige boomgaard en heeft een totale oppervlakte van 1,5 hectare en geeft plaats aan 25 stacaravan plaatsen waarvan wij er enkele verhuren. De 4- en 6 -persoonschalets en stacaravans zijn volledig ingericht met 2 of 3 slaapkamers, gescheiden douche en toilet, de keuken is compleet ingericht. Ook is er een magnetron aanwezig en in de woonkamer is een televisie. De chalets en stacaravans staan op ruime plaatsen met veel privacy.

Rust 

Om u rust te kunnen bieden hebben wij gekozen voor een kleine, rustige camping. U kunt heerlijke rustige dagen in en rond onze chalets en stacaravans doorbrengen, bijvoorbeeld als u eens zin hebt om een dagje ie lezen. Op deze camping zijn geen lawaaiige activiteiten zoals een zwembad of een disco.

Activiteiten 

Naast ons unieke zandstrand ( op 1500 meter) kunt u wandelen door een schitterend bos 500 hectare groot (op 150 meter). In de nabije omgeving kan men paardrijden golfen, surfen, duiken, vissen, wandelen en er is een mountainbikeparcours. Ook voor een actieve vakantie is in de Appelwei een prima plek en ook voor gastronomie vindt u diverse leuke restaurants in de buurt. Om het u gemakkelijk te maken proberen we u zoveel mogelijk ideeën te geven. Tips vindt u in de informatiemap die in elke chalet of stacaravan ligt. Overigens kunt u rust en activiteit in Burgh-Haamstede ook heel goed combineren: Op het eiland Schouwen-Duiveland is het ook een prima plek voor een wandeling of fietstocht. Wat ons betreft hoeft u zich dus geen moment te vervelen!

Ontdek Zeeland, Burgh-Haamstede In de Appelwei!!